Balkan Non-Steam Knockout Liga
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Non steam liga
 
HomeLatest imagesTražiRegistracijaLogin

 

  Popis igrača klanova!

Go down 
+24
makinator
fluid294
3mptY
--STRIKER--
Lemy
maTadoRRRRR
Croky
turok
pg ivan
mili762
crvenkapavica
Caliph
JohnnyWTF
mand0r
Sikiriki
kifla
Ivan997
fery killer
d1ncha.
king87
Johnny Esta Mucho
steeL
By.BureK
Admin
28 posters
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4
AutorPoruka
Caliph




Broj komentara : 19
Join date : 2012-06-28

 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Popis igrača klanova!    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty7/3/2012, 11:43 am

makinator (citat):
Ho ho ho!

Vidim gadno ste se raspisali, standardne stvari prije svake lige, prozivanja tko je haxor, tko je noob, tko kome jebe majku a ustvari mu se nemoze kurac dignit uopce (omg jesam li ja ovo prost majke vam ga nabijem a <3), salim se naravno, dosta vas me ovdje zna tako da mislim da je red da i ja nesto kazem ako ne pametno onda makar poucno.. Prvo iznendadjen sam dosta kad vidim Crokija i Calipha da se prepiru po nekakvom non steam forumu... Dajte ljudi eejjj pa mislim da previse iskustva i pameti imate s online i lanova da se tu prepirete oko nekakve non steam lige... Sjetim se odmah lige koju smo ja johnny ledd i jos neki pojedinci organizirali gdje su igraci prvi put upoznati s mr15 i esl rules ( da, da nekima je trebalo crtat sta je to a nek isu odmah skuzili sve u svemu to je isto pomak ogromni jer su warovi trajali po 2 i po sata nekad igrajuci DO 15.) I naravno i na toj ligi je bilo ovakvih komentara, prozivanja sto me nije ni cudilo s obzirom da je to po prvi put organizirano na non teamu. Ta se liga iskljucivo odrzala zato sto je prvi Johnny konstantno bio tu za svakog i svaki problem je nastojao rjesiti i pomoci itd. I 2 godine nakon toga vidim da stvari ostaju nepromijenjene, i dalje prevladava niska inteligencija s razinom razmisljanja na razini djece od 5 godina.

Prije svega naglasio bih neke bitne stavke, ovo je igra bez VAC SECURITY a antichitevi poput KAC-a, IRONWALLA ( ispravite me ako to nisu anticitevi, zaboravio sam) itd su zadnji put updejtani prije 4 ili 5 godina kao i sve vezano za ovaj stari css. Svaki igrac neposten koji haxa samo ukuca u google cs cheats i naravno moze igrati s njim kad i gdje ga je volja jer serveri i anticheatevi nemogu prepoznati igraca s haxom osim naravno vrijednih admina ( ali ni oni nisu vjerodostojni, i sam priznajem da sam mozda i ja nekad pogrijesio i banao nekog ko je zbilja cist). Poanta svega je ta po meni da se svadjate bezveze jer svaki cw koji se bude igrao uvijek ce bit prozivki, psovanja vrijedjanja narocito kad budu igrali igraci sa steama ( STARS i jos neki) protiv teamova koji nemaju iskustva toliko kao ovi. To je oduvijek tako, nitko nezeli priznat jednostavno bolji ste nego mora se vrijedjat i rodbina i rodjaci, kucni ljubimci te jos sto razlicith grozota kojih sam se naslusao dok sam bio aktivni igrac ove igre. Tu se rijetko kad dogadja da ljudi kao na steamu da nakon wara kazu gg ( good game) ili wp (well played), ne tu warovi zavrsavaju opce poznatim vrijedjanjima i u 80 slucajeva banom teama ciji je server ( ako je porazeni team vlasnik servera).

Dezenti svaka cast na trudu i volji, mislim da je ovo ok sto pokusavate ali nazalost to nece drzati vodu iz gore navedenih razloga.
Naravno da je bolje da igraci se uce igrati warove jer nasa esport scena ioanko prejadna, gdje se nemoze sastavit 7 ekipa da bi se mogao kakav takav EPS organizirat i u nas. Ali to je opet tema za neke druge prilike. Ono sto zelim reci jest to da je bolje da ima sto vise ovakvih turnira, ako nista bar poticu kakav takav interes da igraci budu bolji i da napreduju u odredjenim segmentima svoje igre. Ali kazem po meni tu dosta igraca treba sazrijeti te prestat ise ponasati kao najveci idioti. Cak i da vidis da je neko haxor reces u sebi " pa da, on je idiot gubi vrijeme sto igra igru bez ikakvog smisla" jer realno gledajuci svaki haxor nema pojma igrat i noob je jer njegova igra nije mjerilo onoga sto on stvarno moze a bez hacka on je niko i nista. Netreba mu psovat majku i obitelj jer njegova majka sigurno ga nije naucila da skine i igra s hackom Very Happy Very Happy

Zelim svim ekipama srecu na turniru i da nesto korisno izucete iz te lige a ne da vam ona koristi za lijecenje vasih frustracija i da budete kako se Brzi gore izrazio "cyber gangsteri" ( n1 Brzi Very Happy ). Znam da je ovo sve za kurac sto sam pisao ali eto nista drugo i ne bih mogao napisat jer po meni ovo je realno misljenje i trebalo biti svakog od vas tu ako imate imalo mozga u glavi.

GL & HF



With respect,

makinator ( pg Judge)


Maky jebem ga kolac i pisanju eseja XD
Ma svadam se sa debilima koji su bili sa nama u klanu i sa kime smo se zajebavali i onda je dobio vac ban tvrdeci da je zbog cfg-a,a ja i croky i anakin nismo debili pa znamo da zbog toga nema bana,ne postoji ta komanda zbog koje mozes dobit vac zasto bi uopce i postojala!?Ako je nesto nedopusteno sta se koristi u sklopu sv_cheats 1 onda zblock blokira i to je to.

A i sa eSports balkan pauziramo na steamu do 1.9 ljudi na moru i tako pa reko ajmo ovdje i eto malo zajebancije,ne gubim ja zivce zbog non steama Smile
Na vrh Go down
Gost
Gost




 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Popis igrača klanova!    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty7/3/2012, 1:30 pm

Caliph (citat):
non.steam.admin (citat):
Jebem ja mater svima koji su ovdje iz Zagreba.
Pa eto da vidimo sta cete to uraditi opasni tipovi iz Zagreba.
Eto sad sve znate i ko sam i da vam guzim keve pa dodjite.

Tresnjevka jel ?ihhh to je 15 min od mene i Crokyja

Jeste samo dodjite.
Samo izvolite opasni likovi.
Ajde pokazite da nije sve na pisanju po forumima dodjite pa da vidimo.
Ovdje kao pisete docemo ti na vrata da neki papci misle da ste opasni.
Znate ko sam i gdje stanujem DODJITE!!!
Na vrh Go down
maTadoRRRRR




Broj komentara : 13
Join date : 2012-06-28

 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Popis igrača klanova!    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty7/3/2012, 3:36 pm

Molim admina da zaljepi ip od tv-a server gadovi
Na vrh Go down
Admin
Admin



Broj komentara : 43
Join date : 2012-06-25

 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Popis igrača klanova!    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty7/3/2012, 3:37 pm

Dobiti ces ga najkasnije do sutra !!
Na vrh Go down
https://dezentcssliga.bosnianforum.com
k0v4.




Broj komentara : 7
Join date : 2012-07-03

 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Popis igrača klanova!    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty7/3/2012, 4:58 pm

boze dragi, kako vam se samo da prepirat na ovom forumu..
jos nije ni pocelo, a vec svi sve znaju kako ce bit i ko je citer..
nadalje ovi će se poubijat zbog broja igraca koji ce igrat .. koji kurac!? sta je s glavama?
maki kartonas se trudi objasnit, sumnjam da je netko uopce procitao tvoj reply. al ono ko ima imalo iskustva, ne nuzno s kantera naravno, s bilo koje igrice di su taki turniri neki i to sve, najbolje ti je da sutis i postavis jednostavno svoje igrace koji igraju za tebe i mir.

eh sad nekom to naravno nece odgovarat jer ce biti prejaki . sve je to normalno.. pa nemozemo svi jednako igrat, gdje bi bila smisao ove igrice ako bi svi igrali kao neki "pro" igraci?

ugl daj prekinite svadju, nisu ljudi vamo se prijavljivali na forum i ligu kako bi slusali vase svadje, imate sve ostalo pa raspravite ko normalni ljudi...

ko nije, nek postavi jos te svoje igrace koji igraju, nemorate pretjerivat pa stavit 20... kao da ja neznam sto radite stavite 20 nikova i onda kad nema vasih prvih 5 onda idete po skypu, steamu, fejsu i serverima trazit neke "bolje" igrace pa im dajete nickove da stave i onda igraju za vas.. nebudite jadni, igrajte s onim sto imate ..

k1ngor ili kak se vec pise.. tolika borba oko njega a svi lijepo znate da on nesmije prismrdit ni jednom nonsteam serveru od ovih "vodecih" klanova na nonsteamu tak da .. mozete odmah izbacit to ime s popisa..

ovaj Pokemon non.steam.admin "bog kantera" cujes.. ajd lijepo se tu ispricaj ljudima sto si glup i da neces vise bit glup i da ces lagano odjebat odavde.. samo si zakuho stvari... naveo si na svoj popis koliko se sjecam
hugo boss? - el znas ti uopce ko je on? el znas ti da je on presto igrati kanter i da sad njegov brat igra katkada iz zabave.
takenn? - cek jel se ti salis ili sta?
matroska? - no coment
i jos si naveo da neduljim dvojicu iz PG ja neznam sta ti izvodis. ? planiras dofurat 5 idiota s citom pa da se misli kao da su to neki proevi s steama? .. daj oladi i zamolio bih admina da ga bana ili sta vec moze napravit vamo.. mislim da bi nam svima ucinio USLUGU .. ty unaprijed

ugl, radite sta ocete i pricajte sta ocete, liga je sutra i igra ko igra, svidjelo se to nekom ili ne, nije nikog briga vjerujte Smile

pozz makiju kartonasu ( el i dalje skupljas karton? hihi) ,knifeu botu Razz i sad se nesjecam od ove dvojice croky ili caliph kog sam u nfs:world dobio Smile))) uzivajte i svaka cast ovom adminu koji se tu muci i ubija.. trosi minimalo 2,3 sata dnevno oko ovog svega da bi ovo sve uspjelo na "neki nacin" Wink
Na vrh Go down
Caliph




Broj komentara : 19
Join date : 2012-06-28

 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Popis igrača klanova!    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty7/3/2012, 6:24 pm

k0v4. (citat):
boze dragi, kako vam se samo da prepirat na ovom forumu..
jos nije ni pocelo, a vec svi sve znaju kako ce bit i ko je citer..
nadalje ovi će se poubijat zbog broja igraca koji ce igrat .. koji kurac!? sta je s glavama?
maki kartonas se trudi objasnit, sumnjam da je netko uopce procitao tvoj reply. al ono ko ima imalo iskustva, ne nuzno s kantera naravno, s bilo koje igrice di su taki turniri neki i to sve, najbolje ti je da sutis i postavis jednostavno svoje igrace koji igraju za tebe i mir.

eh sad nekom to naravno nece odgovarat jer ce biti prejaki . sve je to normalno.. pa nemozemo svi jednako igrat, gdje bi bila smisao ove igrice ako bi svi igrali kao neki "pro" igraci?

ugl daj prekinite svadju, nisu ljudi vamo se prijavljivali na forum i ligu kako bi slusali vase svadje, imate sve ostalo pa raspravite ko normalni ljudi...

ko nije, nek postavi jos te svoje igrace koji igraju, nemorate pretjerivat pa stavit 20... kao da ja neznam sto radite stavite 20 nikova i onda kad nema vasih prvih 5 onda idete po skypu, steamu, fejsu i serverima trazit neke "bolje" igrace pa im dajete nickove da stave i onda igraju za vas.. nebudite jadni, igrajte s onim sto imate ..

k1ngor ili kak se vec pise.. tolika borba oko njega a svi lijepo znate da on nesmije prismrdit ni jednom nonsteam serveru od ovih "vodecih" klanova na nonsteamu tak da .. mozete odmah izbacit to ime s popisa..

ovaj Pokemon non.steam.admin "bog kantera" cujes.. ajd lijepo se tu ispricaj ljudima sto si glup i da neces vise bit glup i da ces lagano odjebat odavde.. samo si zakuho stvari... naveo si na svoj popis koliko se sjecam
hugo boss? - el znas ti uopce ko je on? el znas ti da je on presto igrati kanter i da sad njegov brat igra katkada iz zabave.
takenn? - cek jel se ti salis ili sta?
matroska? - no coment
i jos si naveo da neduljim dvojicu iz PG ja neznam sta ti izvodis. ? planiras dofurat 5 idiota s citom pa da se misli kao da su to neki proevi s steama? .. daj oladi i zamolio bih admina da ga bana ili sta vec moze napravit vamo.. mislim da bi nam svima ucinio USLUGU .. ty unaprijed

ugl, radite sta ocete i pricajte sta ocete, liga je sutra i igra ko igra, svidjelo se to nekom ili ne, nije nikog briga vjerujte Smile

pozz makiju kartonasu ( el i dalje skupljas karton? hihi) ,knifeu botu Razz i sad se nesjecam od ove dvojice croky ili caliph kog sam u nfs:world dobio Smile))) uzivajte i svaka cast ovom adminu koji se tu muci i ubija.. trosi minimalo 2,3 sata dnevno oko ovog svega da bi ovo sve uspjelo na "neki nacin" Wink

Crokyja si dobio..ihhh njega svako dobije Smile
Na vrh Go down
makinator




Broj komentara : 3
Join date : 2012-07-03

 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Popis igrača klanova!    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty7/3/2012, 6:53 pm

Ne zamjeram ti Caliphe i tebi Croky sto cinite to sto jeste, ipak vasa iskustva sa steama mogu dosta pomoci ovim igracima koji samo public igraju. I sam sam pokusao prenjeti svoja iskustva tu ali nazalost to nije imalo smisla jer jednostavno ih je bolio k za ono sto ja pricam. Usostalom takav sam bio i ja dok nisam presao i naucio donekle igrat tamo css. Mozda nisam puno se popravio ali eto ono sto je sigurno jest da znam sve spotove na svih 7 war mapa (contru mozda i ne) a to sigurno ne bi naucio na non steamu. I ovaj burekar kova koliko god je gadan kao tursko groblje Very Happy ima pravo u nekim stvarima, da nemozemo svi igrat isto, inace igra nebi imala smisla ( kao i dosta sportova). Sve sam rekao u proslom replyu na koji sam potrosio malo vremena ali eto osjetio sam potrebu da iznesem svoje misljenje neko jer ovo psovanje nikad nigdje nije vodilo niti ce. kome je do citanja nek cita... Uzivajte
Na vrh Go down
k0v4.




Broj komentara : 7
Join date : 2012-07-03

 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Popis igrača klanova!    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty7/3/2012, 9:13 pm

maki el ide biznis s burekom? hahaha i kartone skupljas i pravis bureke, pun si para Smile
mah pokazao sam mu da je mitshubishi evo (eh sad neznam el bila 8 ili 9 ) radi cuda nasprem mazde hahaha Smile
Na vrh Go down
C3R




Broj komentara : 2
Join date : 2012-06-28

 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Popis igrača klanova!    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty7/3/2012, 10:59 pm

STEAM_0:0:769056248 - jaroo
STEAM_0:0:425127692 - STAJDOO
STEAM_0:0:1236783837 - Ludapex
STEAM_0:0:872188197 - CeR
STEAM_0:0:1710445506 - Kov4
izzy
STEAM_0:0:1707104267 - Alpha Protocol
Na vrh Go down
makinator




Broj komentara : 3
Join date : 2012-07-03

 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Popis igrača klanova!    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty7/4/2012, 7:13 am

@ Brzi

- I na steamu ima haxora istina, ima ih vise jer je to veci community nego ovaj, ali tamo barem imamo VAC Security koji peca uredno ove sta im je u google searchu css hacks download. I onda naravno nadju Royal hack i tako te neke trecerazredne cheateve kao npr nas dobri i posteni generaLLL, koji dobije VAC nakon 16 sati igranja na steamu (omg). Pa onda iza toga cujem opravdanja tipa imao sam cfg neki ( alo breee sto bi rekli nasi susjedi Srbi, za one koje neznaju VAC se nemoze dobit radi cfga i zabranjenih komandi, moze te samo Zblock kikat i to je to, svaki pokusaj uvjeravanja u suprotno od ovog je besmislen, ili nezna doticna osoba lagat ili nema pojma o CS:S-u ). Sto se tice admina sta ce pratit ligu, to nezelim komentirat jer opce poznata stvar je da Croky ne bi vidio slona ispred sebe a da ne govorim za haxora ( haha xD) sala opet naravno, admin tko bude valjda ce znat sto i kako treba pratit igrace ( i da odlicna je stvar za demo sto se mora snimat ). Sto se tice admina na steamu tj na ligama tipa UNGL nisu ni tamo vjerodostojni jer recimo tamo je ban dobio Bullit on drugs iz sad vec bivseg teama NiceOne (n1), za tog covijeka bi dao kurac (da mi oprostite na izrazu) kidat da nema nista... Isto tako Valter, djoleta i NmK klinci iz myDBG teama isto tako na UNGL-u imaju ban od admina a imao sam hvala bogu priliku upoznat ih na nedavno odrzanom LAN-u GAMERSJECT Bunny Challange odrzanom u Zagrebu gdje sam vidio da su zbilja dobri igraci zauzevsi sjajno 4. mjesto ispred IMEXA, eSport Balkan i jos nekih dobrih stranih i domacih ekipa.

@ kova

- to sta si ti proklet nije moja krivnja, buduci da izgledas kao da te ves masina izbacila Very Happy Bureci neidu, to sam ostavio svome prijatelju mehi ionako ste isti obojica. Very Happy
Na vrh Go down
munj4




Broj komentara : 2
Join date : 2012-06-28

 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Popis igrača klanova!    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty7/4/2012, 11:10 am


NoobKillers ™|

0:0:1631832117 FEDEL CASTRO
0:0:435487681 ERD
0:0:1367034762 FD GoD
0:0:1710445554 S4SUKE
0:0:2045331722 MUNJ4
0:0:766259617 TINO-K
0:0:500495236 [D]
dobit ce te PINK RIDER
Na vrh Go down
maTadoRRRRR




Broj komentara : 13
Join date : 2012-06-28

 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Popis igrača klanova!    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty7/4/2012, 11:26 am

decki bez tv nema lige nemogu 2 sudca gledat 10 igraca to ce se dogodit na gadu jel nemate tv
Na vrh Go down
mand0r




Broj komentara : 4
Join date : 2012-06-28
Age : 28

 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Ispravljam svoj STEAM_ID    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty7/4/2012, 3:55 pm

mand0r - STEAM_0:0:22949209

Sorry...
Na vrh Go down
mili762




Broj komentara : 5
Join date : 2012-06-28

 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Popis igrača klanova!    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty7/4/2012, 5:23 pm

1. Ov3rLoRd-STEAM_0:0:1378996642
2. webbz-g-STEAM_0:0:2068343268
3. n0iz-STEAM_0:0:1506974837
4. steeL-STEAM_0:0:220412237
5. Barinjo-STEAM_0:0:1224501732
6. mili- STEAM_0:0:1910584281
Na vrh Go down
n0iz




Broj komentara : 4
Join date : 2012-06-29

 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Popis igrača klanova!    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty7/5/2012, 9:09 am

mili762 (citat):
1. Ov3rLoRd-STEAM_0:0:1378996642
2. webbz-g-STEAM_0:0:2068343268
3. n0iz-STEAM_0:0:1506974837
4. steeL-STEAM_0:0:220412237
5. Barinjo-STEAM_0:0:1224501732
6. mili- STEAM_0:0:1910584281

ovo je team4ever btw, ignorirajte stare postove bili su krivi steamidovi
Na vrh Go down
Ivan997




Broj komentara : 3
Join date : 2012-06-28

 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Popis igrača klanova!    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty7/5/2012, 9:29 am

Ivan997 (citat):
Smilkan<3 - (STEAM_0:0:2144305752)
Bego- (STEAM_0:0:635859679)
ScouT_GlavoNja -(STEAM_0:0:354413956)
Sh3kY -(STEAM_0:0:1644013026)
Zø®ǿ -(STEAM_0:0:19400404)
<3Do®oTєjẫ:(STEAM_0:0:1808036122)
Na vrh Go down
mili762




Broj komentara : 5
Join date : 2012-06-28

 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Popis igrača klanova!    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty7/6/2012, 11:11 am

1. Ov3rLoRd-STEAM_0:0:1378996642
2. webbz-g-STEAM_0:0:2068343268
3. n0iz-STEAM_0:0:1506974837
4. steeL-STEAM_0:0:220412237
5. Barinjo-STEAM_0:0:1224501732
6. mili- STEAM_0:0:1910584281
7.[Λ].[J].[СРБ]☢- STEAM_0:0:164777216
to je team4ever nismo prijavili jednog igraca prije i jedan je bio krivi steam id
Na vrh Go down
Sponsored content





 Popis igrača klanova! - Page 4 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Popis igrača klanova!    Popis igrača klanova! - Page 4 Empty

Na vrh Go down
 
Popis igrača klanova!
Na vrh 
Stranica 4/4Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Balkan Non-Steam Knockout Liga :: Knockout Liga(Prijavljeni klanovi i popis igrača)-
Idi na: